Problemele învăţământului românesc, dezbătute la Chişinău

Cadre didactice de la Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” din Fălticeni au participat vineri, 14 noiembrie a.c., pentru al doilea an consecutiv, la Conferinţa ştiinţifică internaţională a doctorilor şi doctoranzilor cu tema „Probleme actuale privind perfecţionarea sistemului de învăţământ în domeniul culturii fizice”, organizată la Chişinău, în Republica Moldova.

„Este un bun prilej de a ne îmbogăţi bagajul de cunoştinţe, la această conferinţă participând doctori şi doctoranzi din terţe domenii. Fără îndoială, această conferinţă va aduce un plus de cultură generală şi sper că pe viitor Fălticeniul va putea găzdui un demers pedagogic de o asemenea amploare” ne-a spus Florin Onesim, doctorand în pedagogie, reprezentantul şcolii la acest eveniment internaţional.

Direcţiile ştiinţifice abordate în cadrul conferinţei sunt: „Educaţia fizică în sistemul de învăţământ preuniversitar şi universitar”; „Teoria şi metodologia antrenamentului sportiv”; „Pregătirea profesională a specialiştilor din domeniul culturii fizice”; „Cultura fizică recreativă”; „Cultura fizică de recuperare”; „Aspecte psiho-pedagogice, sociologice şi manageriale ale culturii fizice”; „Aspecte legislative ale culturii fizice, securitatea şi ordinea publică”.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI