„În jurul lui Victor Ponta s-a coagulat o alianță a răului“, susține liderul municipal al PDL, deputatul Ioan Bălan

Liderul Organizației Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a apreciat că în jurul candidatului PSD pentru funcția de președinte al României, Victor Ponta, s-a coagulat în momentul de față „o alianță a răului”.
 

Prezent în comuna Adâncata, unde a participat la sfințirea unei troițe și a unei fântâni, dar și la inaugurarea unui drum betonat către localitatea Fetești, parlamentarul sucevean le-a cerut celor prezenți să meargă pe 16 noiembrie la vot pentru a-l alege pe Klaus Iohannis președinte, singurul care poate garanta „O Românie a bunului-simț, a lucrului bine făcut, o Românie normală, în care să fii mândru că trăiești”. „Duminică vor fi alegeri și e o obligație pentru noi să mergem la vot. Însă degeaba veți merge dumneavoastră cei mulți câți sunteți aici, dacă nu îi veți lua și pe vecini, prieteni, rude și îi veți duce la vot, și să nu voteze oricum, ci să-l voteze pe Klaus Iohannis” a solicitat Ioan Bălan care a mai ținut să sublinieze că Iohannis este singurul care garantează faptul că fiecare cetățean al României, chiar dacă l-a votat sau nu, „pentru el este sfânt”. Liderul PDL Suceava a arătat că în jurul lui Victor Ponta s-a coagulat rapid „o alianță a răului, o alianță în care tot partidul e de vânzare doar dacă șeful poate obține o funcție”, explicând că, imediat după primul tur de scrutin din data de 2 noiembrie, toți cei care „îl făceau până mai câteva zile în urmă în toate felurile pe candidatul stângii socialiste, Victor Ponta, au venit și au spus că băițașul ăsta trebuie sprijinit”. Bălan i-a îndemnat pe alegători să meargă la vot pe 16 noiembrie pentru a avea garanția unei Românii corecte, a unei țări stabile, egală cu celelalte state din Europa. „Această garanție este dată doar de Klaus Iohannis în funcția de președinte al României. Ceilalți tot au spus că Klaus Iohannis vorbește puțin. Dar măcar nu spune prostii. Și măcar nu ne minte de dimineața până seara că ne va dubla pensiile, salariile sau că ne va face și ne va da, de nu vom putea duce cât ne va da. Oameni buni! Bugetul țării va fi cel pe care l-am avut și anul acesta. Acesta este. Nu e mai mare. Și ați văzut că anul acesta nu s-a mișcat nimic. Ați văzut și voi, dar aveți și prieteni, ați văzut voi că se mișcă ceva? Vedeți doar un județ înghețat în care nu mișcă nimic. Din 2012 s-a blocat tot. Și ce ne promite Victor Ponta? Că de la 1 ianuarie totul se va schimba. Dar oare în acești doi ani jumătate de mandat în care putea să dea probă de lucru s-a întâmplat ceva?” a declarat Ioan Bălan. El a amintit că Victor Ponta promitea în 2012 că va crea un milion de locuri de muncă, din care „ne-am gândit că măcar câteva zeci de mii vor ajunge la Suceava”, însă în realitate nu s-a întâmplat nimic. Mai mult, parlamentarul sucevean a explicat că, în schimbul celor un milion de locuri de muncă, sucevenii și românii au primit fabrici închise sau doar magazine noi, însă românii nu mai au bani pentru cumpărături. Liderul PDL Suceava l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul dictator Nicolae Ceaușescu, care, la fel, promitea românilor că „le mai dă o sută” în speranța că va rămâne președinte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI