Astăzi, la reuniunea anuală de management educațional

Autoritățile, șefii IȘJ și directorii de școli vor discuta despre soarta învățământului sucevean

Directorii unităților de învățământ cu personalitate juridică vor fi prezenți, astăzi, la reuniunea anuală de management instituțional, organizată de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, începând cu ora 10, la hotelul Albert din Suceava.
 

Alături de conducerea IȘJ, managerii școlilor se vor afla în fața autorităților locale și județene și a directorilor unor instituții cu care au parteneriate, care le vor vorbi despre modul în care s-au implicat în soluționarea problemelor din învățământul sucevean. Programul reuniunii cuprinde raportul privind activitatea desfășurată de IȘJ Suceava, unitățile conexe și unitățile școlare în anul școlar 2013-2014, prezentat de șeful IȘJ, prof. Gheorghe Lazăr. Inspectorii generali adjuncți Gabriela Scutaru și Cristina Teodorovici vor vorbi despre organizarea activității de învățământ în anul școlar 2014-2015 – priorități, direcții de acțiune și măsuri concrete. În cadrul reuniunii vor fi făcute și precizări privind implementarea, gestionarea și utilizarea Sistemului informatic integrat al învățământului din România, iar la final sunt prevăzute intervenții ale inspectorilor școlari și participanților la reuniune. Începând din 17 octombrie, IȘJ Suceava a organizat reuniuni manageriale pe zone ale județului și pe tipuri de școli. Potrivit informațiilor instituției, prima întâlnire de lucru a fost cea a directorilor de școli gimnaziale din zona Câmpulung Moldovenesc, organizată de Școala Gimnazială Sadova pe tema „Implementarea standardelor sistemului de control intern managerial (SCIM) în unitățile școlare”. Au participat reprezentanți ai autorității administrației publice locale, Primăria și CL Sadova, și ai partenerilor educaționali – reprezentanți ai părinților, poliției, bisericii etc. Aflăm că activitatea a cuprins prezentări, dezbateri, schimb de bune practici și transfer de experiențe de succes în managementul școlar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: