La Târlungeni

Rapid Suceava a pierdut greu

În cadrul restanței din cadrul etapei a V-a a Seriei I a Ligii a II-a, Unirea Târlungeni a primit vizita celor de la Rapid Suceava. Meciul a avut o desfășurare epică și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 3-2.
 

Cei din Târlungeni au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Neculai și Elek. Sumanariu a redus din handicap pentru suceveni, pentru ca apoi același Nicolae să ducă scorul la 3-1. Ferariu de la Rapid Suceava a stabilit scorul final după un șut de excepție. Unirea Târlungeni: Dărăbanț – Vlăsceanu, Tatarciuc, Frîncu, Iaru – Antoche, Brujan – L. Nicolae (cpt.), Al. Neculai, Marcăș – Elek. Rezerve: Nagy – Bg. Dobrea, R. Barbu, A. Postolache, Dumbravă, Lita, S. Marin. Antrenor: Laszlo Balint. Rapid CFR: Hînțescu – D. Bălan, Velescu, I. Sava, I. Plămadă – Cerlinca, Sumanariu, C-tin. Ferariu, Golofca – M. Negru (cpt.), Ionesi. Rezerve: Ct. Pascal – Bîgu, Vornicu, Fedorovici, Duțică. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI