Întâlnire cu Matei Vișniec

Joi, 24 aprilie, la Casa Culturii din Rădăuți, a avut loc o întâlnire cu renumitul scriitor și dramaturg originar din Rădăuți, Matei Vișniec.
 

Iubitorii operei sale au putut achiziționa cartea „Negustorul de începuturi de roman”, apărută la Editura Cartea Românească în 2013, premiată la Iași în ziua de 25 aprilie cu Premiul național de proză, oferit de „Ziarul de Iași”. La Casa Culturii din Rădăuți a fost pusă în scenă piesa „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal”, în regia lui Alexandru Stan. Spectacolul a fost susținut în prezența autorului de Trupa „PI” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava. Evenimentul s-a desfășurat sub patronajul Societății Scriitorilor Bucovineni, în colaborare cu Librăria Cărturești din Suceava. S-au mai implicat în organizarea manifestării Societatea pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina, Cabinetul avocatului Traian Andronachi, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava și colegiile „Eudoxiu Hurmuzachi” și „Andronic Motrescu” din Rădăuți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: