Incompatibilitate

Primarul de Capu Câmpului, pe lista ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a 21 foști sau actuali aleși locali, șapte primari, un fost primar, șase viceprimari, trei consilieri locali, doi foști consilieri locali și doi foști consilieri județeni, ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, ei încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.
 

Gheorghe Cajvan

Între cei nominalizați de ANI se află și Gheorghe Cajvan, primar al comunei Capu Câmpului. Sursa citată arată că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 septembrie 2010 – 31 august 2011, pentru că a fost primar al comunei Capu Câmpului, dar a deținut și funcția de administrator – membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „Ion Barbir” Capu Câmpului. El a încălcat astfel dispozițiile legale privind incompatibilitățile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: