La „Bursa specială a absolvenților cu studii superioare” de la Suceava

61 de locuri de muncă vacante

Absolvenții cu nivel universitar de studii vor întâlni angajatorii din județul Suceava vineri, 21 martie a.c., la sala City Gallery din incinta Shopping City Suceava, începând cu ora 10, informează, într-un comunicat de presă, reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava.
 

Partener în organizarea evenimentului este Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. „În prima parte a bursei ne dorim un schimb de idei creativ și eficient, pornind de la prezentarea subvențiilor destinate motivării angajatorilor și îmbunătățirii capacității de ocupare a absolvenților, un punct de plecare pentru dezvoltarea afacerilor sau a carierei profesionale. Participanții vor putea urmări și o prezentarea a Sistemului Electronic de Mediere a Muncii, ce oferă servicii de mediere gratuită a locurilor vacante, precum și modul de logare la acest sistem” se arată în comunicat. Până la această dată, 16 angajatori au confirmat participarea la bursă, oferind 61 de locuri vacante în domeniile: prelucrarea lemnului, fabricarea autovehiculelor, construcții, comerț, asigurări. „Menționăm că bursa este deschisă și angajatorilor care nu previzionează angajări în perioada imediat următoare, dar sunt interesați de temele aduse în discuție” transmit organizatorii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: