Gheorghe Flutur și „un prieten al Bucovinei”, Joseph Daul, președintele PPE

Președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut joi, la Dublin, la Congresul PPE, o întâlnire cu președintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a susținut pentru alegerea sa în funcția de președinte al PPE.
 

Joseph Daul a fost ales președinte interimar al PPE până la Congresul de la Dublin, în locul lui Wilfried Martens, care a murit în toamna anului trecut. Congresul l-a validat în funcția de președinte pe Joseph Daul, cu 512 voturi pentru și 44 împotrivă. Reamintim că Flutur susține că Daul este „un prieten al Bucovinei” și unul dintre cei care sprijină fermierii români, el însuși fiind un fermier din zona Strasbourg. La Dublin PPE a votat planul de acțiuni pe perioada 2014-2019. Totodată, au fost finalizate pregătirile pentru campania PPE pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. Delegații de la Congres urmează să stabilească candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, fiind înscriși în cursă Valdis Dombrovskis (Letonia), Jean-Claude Junker (Luxembourg) și Michel Barnier (Franța). PDL a trimis la Dublin pe secretarul general al partidului, senatorul sucevean Gheorghe Flutur și pe vicepreședintele pe regiunea de NE a PDL, deputatul de Suceava, Ioan Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: