Concursul de șah „Cupa de Iarnă”

În organizarea Clubului Copiilor Vatra Dornei s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii, concursul de șah „Cupa de Iarnă”. Au participat copii și elevi din unitațile de învățământ din municipiul Vatra Dornei și din comunele limitrofe.
 

Compeția s-a desfășurat pe categoriile de vârstă: sub 8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani și peste 16 ani, atât la fete, cât și la băieți. Grupa celor mai mici jucători a fost câștigată de Cristian Arvine de la Școala Gimnazială Coșna și Alexandra Moroșan de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor. La categoria 8-10 ani, locul I a revenit lui Andrei Todașcă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei. Cel mai bun la categoria 10-12 ani a fost David Donisă de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei și Roberta Timu de la Școala Gimnazială Nr. 2 Vatra Dornei. Luca Hrițcu de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei și Augusta Moroșan de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor au obținut locurile I la categoria de vârstă 12-14 ani. Medaliile pentru locurile I la categoria 14-16 ani au revenit lui Marius Ioniță de la Școala Gimnazială Coșna și Magdalena Coman de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei. Pe primul loc la categoria peste 16 ani s-a clasat Eduard Iacob de la Liceul „Ion Luca” Vatra Dornei. Locul I pe echipe a revenit Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei care a primit și cupa pusă în joc, locul II Școala Gimnazială Coșna, iar pe locul III s-a clasat Școala Gimnazială Nr. 2 Vatra Dornei. Rezultate foarte bune au obținut Ionuț Candrea, Cezar Turcu, Maria Micloș, Tudor Todașcă, Ștefan Boca, Maria Druiu, Adelina Todașcă, Iulian Coman de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, Roberta și Teodora Timu, Constantin Pața, Andrei Meriotniuc de la Școala Gimnazială Nr. 2 Vatra Dornei, Ștefan Candrea de la Școala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, Emilia Popescu, Ionuț Stanca, Maria Popescu, Marius Todașcă de la Școala Gimnazială Coșna. „Baza materială pentru șah a Clubului Copiilor este foarte bună și a fost achiziționată în ultimii ani cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Diplomele, medaliile și cupa au fost oferite de Direcția Județeană de Sport Suceava, care, prin sprijinul permanent pe care ni-l acordă, are o contribuție importantă la dezvoltarea jocului de șah și a celorlalte sporturi în Vatra Dornei”, ne-a declarat prof. Vasile Moroșan, directorul Clubului Copiilor Vatra Dornei. Concursul a fost coordonat de prof. Ionel Nemeș, conducătorul cercului de șah de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, cu sprijinul prof. Loredana Todașcă de la Școala Gimnazială Nr. 2 Vatra Dornei. Arbitrajul a fost asigurat de ec. Stelian Hasna și Gherghe Iacob, arbitrii atestați de Federația Română Șah.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: