A demisionat guvernatorul regiunii Cernăuți

Urmând exemplul revoluționarilor din vestul Ucrainei, protestatarii cernăuțeni au intenționat să ia din nou cu asalt clădirea Administrației regionale de Stat.
 

Pentru a nu escalada conflictul și pentru ca manifestanții să nu cauzeze pagube distrugătoare edificiului, Myhailo Papiev, guvernatorul regiunii Cernăuți, a scris cerere de demisionare din post. Iar Demidov, șeful Direcției Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei în regiunea Cernăuți, a declarat, în fața mulțimii adunate la sediul executivului regional, că „miliția e cu poporul”. Protestatarii au ocupat clădirea fără careva piedici. DIANA TOMA

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: