La Vatra Dornei, în weekend

Snow Fest și Ziua Mondială a Zăpezii

Sâmbătă și duminică, 18 și 19 ianuarie, în stațiunea Vatra Dornei vor avea loc două evenimente dedicate sporturilor de iarnă.
 

Sâmbătă va avea loc Snow Fest, manifestare care reunește mai multe concursuri dotate cu premii, iar duminică va fi sărbătorită Ziua Mondială a Zăpezii. Ambele manifestări sunt organizate de Școala de Schi Euroski în parteneriat cu Primăria Municipiului Vatra Dornei. Snow Fest va fi un „winter tour” cu concursuri, premii, muzică live, apres ski party, dar și o minidiscotecă în care Tom & Jerry vor fi invitații speciali. Iubitorii schiului sau snowboardului sunt așteptați pe pârtie în jurul orei 10, marele premiu al Snow Fest fiind o excursie la Snow Fest în Franța. Duminică, la ora 9, începe World Snow Day (Ziua Mondială a Zăpezii), eveniment care se desfășoară concomitent în 500 de localități de pe întreg mapamondul, sub patronajul Federației Internaționale de Schi. Conform prof. dr. Petru Grigoraș, directorul Școlii de Schi Euroski, programul World Snow Day începe la ora 9 cu snowtubing gratuit copii (Centrul Banu – Pârtia Parc). Între orele 10-11 vor avea loc lecții de schi gratuite (Școala de Schi Euroski – Pârtia Parc), de la 12-13 – teleschi gratuit copii (Pârtia Veverița), de la 13-14 se vor desfășura lecții gratuite de snowboard (Școala de Schi Euroski), între orele 14-15 va avea loc Cursa Mascotelor, urmată între orele 15-16 de lecții de schi gratuite (Școala de Schi Euroski), iar între orele 15-16 Centrul de închirieri Banu va oferi gratuit (în limita stocurilor existente) echipament pentru schi. Lecțiile gratuite de schi sau snowboard se vor desfășura cu monitori atestați din cadrul Școlii de Schi Euroski. Fiecare activitate din cadrul World Snow Day – Vatra Dornei durează 1 oră. Se pot înscrie la activități copiii și părinții acestora, indiferent de vârstă. Participarea la lecțiile de schi sau snowboard, cu monitori atestați, se face cu programare prealabilă la sediul Școlii de Schi Euroski Vatra Dornei (Pârtia Parc). World Snow Day este un festival anual pe zăpadă pentru copii și familiile acestora și reprezintă o șansă de a explora, de a te bucura și de a experimenta diverse sporturi pe zăpadă. Cu acest prilej se celebrează tot ce înseamnă zăpadă și se pune în funcțiune toată industria mondială de snowsport.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: