Udești

S-au căsătorit de Revelion

Un fapt ieșit din comun, dar pe măsură de fericit a avut loc, la cumpăna dintre ani, în comuna Udești. Un cuplu de tineri însurăței a hotărât să-și pună pirostriile civile și bisericești chiar pe 31 decembrie 2013, rupând gura satului, cum se spune, și intrând în istoria locală a așezării.
 

S-au căsătorit de Revelion: Cătălin Camilar si Geanina (Caliniuc) Camilar

Mire: Cătălin Camilar, de 23 de ani, Udești, Suceava. Mireasă: Geanina (Caliniuc) Camilar, de 22 de ani, din Suceava. „Noi ne-am cunoscut între 1 ianuarie și 2 ianuarie 2011. Așa că am vrut noi ca nunta să aibă loc tot pe acolo. În rest, nicio semnificație aparte, în afara semnificației aparte pe care o are cea mai importantă zi din viața noastră de cuplu”, ne-a declarat fericitul mire. Nunta a avut loc la Grand Salon Polaris în Șcheia, iar cununia civilă și religioasă – la Biserica Sf. Dumitru din Udești. Cununia a fost oficiată de trei preoți: Mihai Fodor, Niculai Fodor și Adrian Barghier. Primarul comunei Udești, Săvel Viorel Botezatu: „Nu pot decât să mă bucur pentru această uniune matrimonială și, din câte știu, e o premieră la noi în comună. Ce pot să le urez tinerilor însurăței decât casă de piatră? Așa că le urez din toată inima!”. La rândul nostru, subscriem în aceeași măsură celor de mai sus.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI