Consultații dermatologice gratuite

În această lună, în opt mari orașe ale țării, printre care și Suceava, dermatologi Head&Shoulders oferă consultații gratuite celor care le solicită.
 

Luna noiembrie este declarată de compania organizatoare drept „Luna scalpului frumos și a părului frumos”, pentru al doilea an consecutiv. În noiembrie anul trecut, au fost oferite, în medie, 8,5 consultații/oră. La Suceava, în acest an, consultațiile sunt oferite la Real, zilnic, până pe 30 noiembrie. În parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie, Head&Shoulders diseminează informații despre sănătatea scalpului, influența acestuia asupra sănătății părului și acordă consultații gratuite. Potrivit informațiilor transmise de 2activePR, „scalpul produce și susține cele mai vizibile fire de păr. Dacă le-ai număra, ai găsi aproximativ 100.000-150.000, iar dacă le-ai măsura, firele de păr lungi până la umăr, puse cap la cap, ar însuma până la 30 km! Acest mediu cald, protejat, constituie un habitat ideal pentru microorganisme. În plus, fiind frecvent agresat de pieptănat, de produse de styling sau de căciulă, scalpul poate deveni sensibil, iritat și descuamat”. Pentru a oferi îngrijire atât firului de păr cât și scalpului, dermatologii fac cunoscut că trebuie să ținem seama de câțiva pași simpli: > să folosim șamponul împreună cu balsamul potrivit tipului de păr; > să ne spălăm pe cap de 2-3 ori pe săptămână, pentru a reduce riscul căderii părului datorat factorilor mecanici; > să consultăm medicul dermatolog atunci când simțim că scalpul are de suferit.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI