Hașiș și marijuana în Vama Siret

> Poliția de frontieră a descoperit în rucsacul unui sucevean o pungă cu o substanță ce a reacționat pozitiv la testul narcotest > Anterior acestui episod, bărbatul fuma de zor, chiar în fața celui care îi verifica documentele, dintr-o țigaretă conținând o substanță identică > La detectarea pungii suspecte s-a folosit și un câine special antrenat în găsirea stupefiantelor
 

La Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat luni, 29 iulie a.c., în jurul orei 17, cetățeanul român Cătălin I., în vârstă de 38 ani, din județul Suceava, care fuma dintr-o țigaretă atipică și care, potrivit Biroului de presă al poliției de frontieră județene, avea un comportament recalcitrant. Deoarece bărbatul a devenit la un moment dat violent, polițistul de frontieră a procedat la imobilizarea lui, moment în care acesta a aruncat țigareta ce conținea o substanță de culoare verde. S-a efectuat un control amănunțit în bagajele celui în cauză, folosindu-se și câinele special antrenat în detectarea stupefiantelor, ocazie cu care a fost descoperită în rucsacul acestuia o pungă care conținea o substanță de același tip cu cel din țigaretă. La testarea cu trusa narco-test, substanța, în greutate totală de 3 grame, a reacționat pozitiv la categoria „hașiș si marijuana”. Substanța va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura și proveniența acesteia. Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal bărbatului pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cercetările sunt continuate de către autoritățile competente în vederea documentării întregii activități infracționale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: