Din cauza reparațiilor anuale, la Suceava

Luna august, fără apă caldă

> Lista intervențiilor este una lungă, însă realizarea acestora depinde și de modul în care consumatorii casnici înțeleg să-și plătească facturile restante
În luna august, locuitorii municipiului Suceava nu vor avea apă caldă la robinete. Anunțul este făcut de Ovidiu Dumitrescu, directorul general al societății de termoficare Termica, care precizează că, în condițiile în care Consiliul Local o va aproba, sistarea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde va surveni pe 5 august. Perioada de reparații, care va dura, până pe 31 august, va include intervenții de reparații la sursă (CAF), cât și pe magistralele de transport, rețele de distribuire și în punctele termice.
 

„Oprirea instalațiilor pe termoficare, pentru realizarea programului nostru, o conturăm și o propunem pentru intervalul 5 august –30 august, însă, sigur, aceasta este aprobată de Consiliul Local”, arată Dumitrescu. Reparațiile se vor face la instalațiile aferente CT2 pe gaze naturale, respectiv la cazanele de apă fierbinte (CAF), acestea din urmă fiind date în folosință în anii 1962-1965. Pe rețele, parțial, vor fi înlocuite porțiuni de conducte cu probleme, robinete, armături și alte elemente, unul dintre punctele critice fiind racordul de la punctul termic Obcini 4. Lista cu programul intervențiilor este una lungă, însă realizarea acestora depinde și de modul în care consumatorii casnici înțeleg să-și plătească facturile restante. „Vom face lucrări de reparații în măsura în care vom avea suficienți bani. De aceea sperăm să crească și încasările de la populație”, a reliefat directorul general al Termica, Ovidiu Dumitrescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: