Un proiect de HCJ pentru susținerea regiunii Bucovina

Introducerea unui proiect de hotărâre privind susținerea înființării regiunii Bucovina în cadrul procesului de regionalizare a României.
 

Asta a cerut consilierul județean PDL Radu Pentiuc, vineri, la stabilirea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Suceava. „Sucevenii doresc acest lucru” a spus Pentiuc. Vicepreședintele CJ Suceava, Alexandru Rădulescu, i-a spus lui Pentiuc că pentru introducerea unui asemenea punct pe ordinea de zi este necesar ca proiectul de hotărâre să parcurgă pașii legali înainte de a fi supus dezbaterii plenului. El a explicat că proiectul trebuie să fie depus la secretarul județului și dezbaterea acestui proiect de hotărâre urmează să fie avută în vedere în ședința următoare a CJ Suceava. Radu Pentiuc a arătat că proiectul de hotărâre este elaborat și că va parcurge traseul de avizare, astfel încât să fie supus dezbaterii în următoarea ședință a CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: