Dornești

Tren ucrainean plin cu bușteni ticsiți cu țigări

Ieri, a intrat în țară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicșani, o garnitură de tren din Ucraina care transporta material lemnos (bușteni).
 

La controlul efectuat de organele vamale în stația C.F. Dornești, cu aparatura specifică din dotare, în interiorul unui buștean au fost observate mai multe pachete cu țigări. Dată fiind situația de fapt, la fața locului a fost solicitată prezența polițiștilor de frontieră, care au preluat cercetările. Astfel, echipa mixtă a efectuat un control amănunțit asupra buștenilor, ocazie cu care a fost descoperită, în interiorul acestora, o impresionantă cantitate de țigări. Cercetările sunt în plină desfășurare, eram informați ieri, în jurul orei 18, printr-un comunicat al polițiștilor de frontieră suceveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: