Alegeri la termen în PNL Suceava

Biroul Permanent Național al PNL a decis, joi, ca alegerile pentru stabilirea conducerii Organizației Județene PNL Suceava să se organizeze la termen, în luna septembrie.
 

Potrivit unui comunicat al PNL Suceava, Biroul Permanent Național al PNL a luat decizia în urma propunerii înaintate de președintele PNL Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu. Astfel, Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal a decis ca alegerile din cadrul filialei Suceava să aibă loc la termen, respectiv în luna septembrie a acestui an. Inițial, alegerile urma să se desfășoare în 12 iunie, dar la reclamația mai multor membri ai conducerii organizației, care au susținut că nu s-au respectat termenele statutare, Biroul Permanent Teritorial a propus data de 29 iunie. Pentru funcția de președinte al PNL Suceava candidează actualul președinte, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, și vicepreședintele organizației, Marius Ursaciuc, primarul orașului Gura Humorului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI