Autofreze și utilitare pe șenile, pentru iernile grele

24 de autofreze și 6 vehicule utilitare pe șenile pentru intervenții în situații de urgență determinate de zăpadă vor fi achiziționate de autoritățile din regiunea de Nord-Est printr-un proiect cu finanțare europeană.
 

Potrivit șefului administrației județene sucevene, Cătălin Nechifor, în urma situațiilor de urgență întâlnite în ultimele ierni, care au determinat intervenții grele pentru deszăpezire sau pentru salvarea unor persoane blocate din cauza viscolului și ninsorilor abundente, autoritățile din cele 6 județe din regiunea Nord-Est au depus un proiect de finanțare prin POR pentru achiziționarea de autofreze și de vehicule utilitare cu șenile. Președintele CJ Suceava a explicat, într-o recentă conferință de presă, că proiectul, în valoare de 21 de milioane de lei, cu cofinanțare de 418.000 de lei, presupune achiziționarea de 24 de autofreze, din care câte 5 pentru județele Suceava și Iași, câte 4 pentru Bacău și Botoșani și câte 3 pentru Neamț și Vaslui, plus 6 vehicule utilitare, câte unul pentru fiecare județ. El a arătat că, din acest proiect, partea ce revine județului Suceava este de 3,9 milioane de lei. Termenul de realizare a investiției este de 20 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI