FRF a decis rejucarea meciului Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, ultima instanță de la Casa Fotbalului, a decis să respingă recursul formulat de clubul Rapid Suceava la hotărârea de rejucare a partidei cu Sportul Studențesc, contând pentru penultima etapă a Ligii a II-a.
 

Oficialii formației sucevene nu sunt de acord nici în ruptul capului cu rejucarea meciului cu Sportul Studențesc și spun că sunt gata să ajungă până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-și căuta dreptatea. „Noi avem dreptate 100%, dar văd că nu suntem luați în seamă. Nu mai avem ce face în țară. O să suspendăm meciul și apoi mergem la TAS. S-au depășit toate termenele prevăzute de regulamente pentru reprogramarea meciului. În mod normal, un meci nu se poate reprograma după finalul sezonului. L-au încadrat la forță majoră, dar și așa s-au depășit cele 20 de zile de la data jocului, în care s-ar fi putut reprograma”, au declarat oficiali suceveni. În cadrul aceleiași ședințe, Comisia de Recurs a decis să păstreze hotărârea prin care clubul Sportul Studențesc este obligat la plata sumei de 9.473 lei, reprezentând cheltuielile de deplasare la București, cazare și masa pe care echipa Rapid le-a suportat la data de 30 mai, când a fost programat pentru prima oară meciul. Este interesant de văzut când vor vedea sucevenii acești bani, în condițiile în care marea majoritate a jucătorilor de la Sportul Studențesc nu au fost plătiți de mai bine de un an și jumătate. Decizia Comisiei de Recurs a FRF este una absolut incredibilă și unică în istoria fotbalului românesc. Este ca și cum campioana României s-ar decide după un meci restanță din etapa a X-a când una dintre echipele din frunte trebuia să joace cu cea mai modestă echipă.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: