Puncte ... de vedere

Rapid CFR Suceava stă în „triaj” de două săptămâni și așteaptă să vadă pe ce „linie” va intra

Incredibil ce se poate întâmpla în fotbalul românesc! Campionatul Seriei I a Ligii a II-a s-a încheiat de două săptămâni și încă nu se știe cine a retrogradat.
 

Rapid CFR Suceava stă în „triaj” de două săptămâni și așteaptă să vadă pe ce „linie” va intra. Toți așteaptă decizia „acarului” numit Comisia de Disciplină a FRF, care trebuie să se hotărască cum va schimba „macazul”. Formația suceveană a fost „oaia neagră” a ediției 2012-2013 a Ligii a II-a fiind nevoită să suporte o contestație tardivă, dar „stricăcioasă” la psihic, din partea celor de la FC Botoșani și mai apoi o eroare gravă și absolut penibilă a FRF, care nu a programat formația Sportul Studențesc la meciul cu Rapid Suceava, pentru ca mai târziu să se răzgândească. După două săptămâni de la finalul campionatului, fotbaliștii suceveni nu știu încă dacă pot merge în vacanță pe litoral sau la ștrand la Cacica. Probabil, cei de la Comisia de Disciplină a FRF îi țin în „priză” pe jucători pentru a intra din nou direct pe teren în sezonul competițional 2013-2014. Noi nu avem absolut nimic de împărțit cu cei de la Chindia Târgoviște sau Sportul Studențesc, ci vrem ca regulamentele să fie respectate. Cine va plăti factura de la apă și masa, precum și nervii acumulați în două săptămâni de incertitudine? Aș vrea să-i văd pe cei de la FRF care au „încâlcit” toată treaba, noaptea, în gară la Nisipitu, cu lanterna la bască și ciocănelul în mână controlând „rotițele” trenului fără Naș!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: