Bacalaureat 2013

Aproape 3900 de „experimentați” la limba și literatura română

Niciun candidat la bacalaureat, proba de competențe de limba și literatura română (promoția 2013 și din ani precedenți) nu a obținut anul acesta mai mult de nota 9.
 

Dar și așa, peste 61% dintre candidați s-au dovedit, date fiind notele obținute, de nivel „experimentat” la această disciplină. Dintre cei 6359 de absolvenți din toate formele de învățământ – zi, seral, fără frecvență și frecvență redusă – intrați în examene, 760 s-au dovedit de nivel mediu de pregătire, cu note între 6 și 6,99, alți 1708 de nivel avansat, cu note între 7 și 7,99, iar 3891 de nivel experimentat, cu note între 8 și 8,99. Au susținut proba de competențe la limba și literatura română 887 de „restanțieri” din promoții anterioare, aproape 370 dintre ei dovedindu-se, de asemenea, de nivel „experimentat”. Inițial, anul acesta s-au înscris la examen 6528 de candidați, dar 170 dintre ei nu s-au mai prezentat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: