Accident de muncă în vizorul poliției

La ora 17.15, marți, Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a sesizat poliția că, în jurul orei 13, a fost internat Constantin M., de 42 de ani, din orașul Gura Humorului, victimă a unui accident de muncă.
 

În urma verificărilor efectuate, informează poliția, s-a constatat că victima este angajată ca instalator la o firmă din Cluj, ce execută lucrări de canalizare pe raza orașului Gura Humorului, iar în jurul orei 12.20, în timp ce colegii săi erau în pauza de masă, sub supravegherea șefului de echipă, Dumitru S., efectua lucrări de curățare a unei conducte tip corodat. Constantin a coborât într-un șanț amplasat pe str. Mihai Viteazul, la o adâncime de 1,90 m față de nivelul solului și, ajutându-se de o lopată, efectua lucrarea descrisă mai sus. La un moment dat, pământul instabil de pe marginea șanțului s-a surpat și i-a prins piciorul drept între conductă și pietre. Victima a ieșit singură din șanț, dar, acuzând dureri la piciorul drept, a fost preluată de angajații firmei, care, cu un autoturism aparținând firmei, au transportat-o la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. Ambulanța l-a transferat ulterior la Spitalul Județean Suceava, unde a fost internat cu diagnosticul ,,fractură dublă picior drept”, urmând să suporte o intervenție chirurgicală. Constantin M. este angajat cu forme legale la firma din Cluj și a luat la cunoștință de măsurile de protecție a muncii, sens în care a semnat periodic fișele de protecție a muncii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul unui accident de muncă, aflăm de la poliție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: