Inimă de soacră

Viorica N., din comuna Bilca, a sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” faptul că, în seara zilei de 8.06.2013, ginerele său, Ionuț T., de 24 de ani, din comuna Lunca, județul Botoșani, în timp ce se afla pe raza comunei Bilca, a fost lovit de Vasile P., de 38 de ani, și de Mihai C., de 23 de ani, ambii din localitate, fiindu-i sustras și telefonul mobil, precum și de suma de 300 lei.
 

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 8.06.2013, ora 20.30, Ionuț s-a deplasat la un bar din comuna Bilca, unde, până la ora 22.30, a consumat băuturi alcoolice în compania lui Vasile G., Dorin M., Vasile P. și Mihai C. În același interval orar, cel în cauză a jucat jocuri de noroc la aparatele electronice din incinta localului, împrejurare în care a pierdut suma de 247 lei. De asemenea, informează poliția județului, Ionuț a mai efectuat cumpărături din local în valoare de aproximativ 100 lei, cheltuind astfel toți banii pe care îi avea asupra sa. În jurul orei 22.30, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta barului, Ionuț l-a lovit cu pumnii pe Mihai. Vasile a intervenit pentru aplanarea scandalului dintre cei doi, fiind și el lovit cu pumnii în zona feței de agresor. Fapt pentru care, Vasile l-a lovit la rândul său pe Ionuț, producându-i…, ce altceva decât leziuni, la ce nivel? Bineînțeles că al feței. După ce a fost lovit de către Vasile, Ionuț s-a deplasat către locuința soacrei sale, împrejurare în care a pierdut telefonul mobil. Din cauza stării de ebrietate în care se afla, cel în cauză nu a mai reușit să ajungă acasă, fiind găsit în jurul orei 5, în timp ce dormea pe o cărare adiacentă DJ 178C, de către soacra sa Viorica. Fiind audiat, Ionuț a formulat plângere penală împotriva lui Vasile și a lui Mihai, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că aspectele sesizate de soacra Viorica nu se confirmă, cu excepția celei că Ionuț a fost lovit de Vasile, informează IPJ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: