Pentru buna desfășurare a examenului de bacalaureat

Peste 300 de polițiști și 70 de jandarmi vor acționa zilnic în zona instituțiilor de învățământ

În vederea organizării și desfășurării examenelor naționale au fost inițiate măsuri de asigurare a ordinii și liniștii publice și de prevenire a faptelor antisociale, a anunțat, vineri, prefectul de Suceava Florin Sinescu.
 

El a spus că s-a întâlnit cu șefii structurilor MAI din județ cu care a stabilit planurile de măsuri pentru asigurarea unui proces de evaluare a elevilor lipsit de evenimente nedorite și de asigurare a măsurilor specifice de ordine și siguranță publică. Astfel, peste 300 de polițiști din cadrul IPJ Suceava din structurile de ordine publică, investigații criminale și polițiști rutieri vor acționa pe perioada evaluării naționale la cele 157 de centre de examinare și 13 centre de evaluare pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și prevenirea unor evenimente nedorite, iar 70 de jandarmi vor acționa zilnic, în zona instituțiilor de învățământ, la centrele de examinare și evaluare din județ. În perioada examenului de bacalaureat, peste 50 de polițiști și 30 de jandarmi vor asigura ordinea la cele 23 de centre de examen și la cele șase centre de evaluare. „Este foarte important ca examenele din această perioadă să se desfășoare fără incidente. Trebuie să asigurăm un proces de evaluare a elevilor lipsit de evenimente nedorite prin luarea de măsuri specifice de ordine și siguranță publică”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: