Printr-o activitate susținută de echipele Kult-Art și Geoconcept

E-Game ajunge azi la preșcolarii și elevii de la Zamostea

Echipe de la Asociația Kult-Art și Asociația de Geografie Aplicată „Geoconcept” vor fi prezente astăzi printre copiii și elevii de la Grădinița și Școala din Zamostea, unde vor susține activități și workshopuri pe tema „E-Game”, între orele 10.30 și 12.30.
 

Activitățile sunt adaptate categoriilor de vârstă și vizează „educația pentru drepturile omului și dialogul intercultural, participarea activă și cetățenia democratică, coeziunea socială și incluziunea socială a persoanelor marginalizate sau excluse”, a precizat președinta Kult-Art, Nicoleta Robciuc. Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Joc electronic animat pentru Integrare Europeană și dialogul dintre generații”- E-Game, finanțat de Programul de Învățare pe tot parcursul vieții, având parteneri din Italia, Portugalia, România, Cehia, Anglia, Lituania, Estonia, Franța, Grecia, Letonia și Turcia. „Prin obiectivele sale, proiectul își propune să dezvolte un joc electronic animat, de integrare europeană, în care toți partenerii intenționează să implice împreună atât adulți, cât și tineri, pentru a le permite să lucreze ca un grup și să creeze o sinergie care să favorizeze și să dezvolte un dialog între generații, așa cum propune și Anul European al Îmbătrânirii Active 2012”, a declarat Nicoleta Robciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: