oKilă peste tot

Bombalăi, bombe, statui…

Nu mai comentez despre cei care iau știrile „la prima mână” și, din cauza unui „bombalău”, alertează toate instituțiile abilitate despre un presupus atac cu… bombă, promis pe internet.
 

Chestia cu alertarea s-a produs, bineînțeles, „în direct și în reluare” . Dar ce să-i faci, puteau să rateze o știre… „bombă” tocmai „academicienii” de la „antene”? În fine, pe tema asta e mult de discutat și n-am nici timp, nici chef, nici spațiu. Acum vreau să mă bucur de faptul că domnia sa, primarele Ion Lungu, a luat o decizie istorică. Nu știu dacă se datorează și materialelor apărute recent în acest ziar, dar țin să apreciez gestul imediat după aceea al edilului-șef, care a dat sfoară în țară cum că statuia lui Petru Mușat se va reamplasa în centrul municipiului reședință. Chestia mai delicată este că nu a precizat unde. Că de consultările cu specialiștii care să-i dea sfaturi, m-am lămurit. Nu de altceva, însă cu cei care își pot da și păreri și avize la modul profesionist referitor la această chestiune mă întâlnesc mai des decât el. Și până și ei regretă fostul amplasament din fața Casei Culturii și încearcă să găsească o soluție care să nu ducă în derizoriu imaginea sculptată a întemeietorului Curții Domnești a Sucevei. Așa că, referitor la acest subiect, o să aflați vești tot de prin această publicație, avizate de profesioniști în domeniu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: