„E ziua ta, copile !”

„Copilul trebuie să știe că este un miracol, de vreme ce, de la începuturile lumii și până la sfârșitul ei, nu a mai fost și nu va mai fi niciun copil asemeni lui.” (Pablo Casals)
 

Sâmbătă, sub egida sărbătoririi zilei de „1 Iunie”, elevii clasei a II-a a Școlii Gimnaziale Bădeuți-Milișăuți, au participat la o amplă manifestare desfășurată la Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți. Elevii au prezentat un moment artistic cu titlul „E ziua ta, copile!”, activitate ce face parte din parteneriatul educațional „Să dăruim, din dragoste!” Programul a cuprins un carnaval al personajelor din poveste, cântece și poezii despre copii și copilărie. Programul s-a încheiat cu două melodii populare interpretate de talentatele eleve Adriana Trandafira Cazac și Diana Antonia Dumitrescu. Copiii Așezământului „Sf. Ierarh Leontie”, conduși de părintele paroh al bisericii, au interpretat câteva cântece emoționante, în continuarea programului. Manifestarea a continuat cu un concurs pe teme sportive și pictură pe față, de care au beneficiat… obrăjorii foarte multora dintre copiii prezenți. Participanții au primit peste 100 de porumbei – simbol al păcii – confecționați cu multă dragoste de elevii clasei a II-a a Școlii Bădeuți-Milișăuți și au admirat miniexpoziția de desene realizată cu ocazia acestui eveniment de elevii aceleiași clase. Muzica și buna dispoziție i-a însuflețit pe cei aproximativ 200 de participanți: copii, profesori, personalul instituției, oficialități ale municipiului Rădăuți, părinți, bunici, sponsori, reprezentanți ai Mănăstirii Bogdana, parteneri media, alți invitați. Cu toții au gustat din tortul și celelalte dulciuri oferite de sponsorii evenimentului și au dansat. Copiii Așezământului „Sf. Ierarh Leontie” au primit o delicată revărsare a dragostei ce le-o poartă toți cei prezenți la această sărbătoare. (Înv. DARIA PĂSĂILĂ, Școala Gimnazială Bădeuți-Milișăuți)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: