Rezultate după a doua simulare a bacalaureatului

Participare mai scăzută, dar mai multe note de la 5 în sus

Rezultatele obținute de elevii suceveni la a doua simulare a examenului de bacalaureat, desfășurată la mijlocul lunii mai, arată o participare mai scăzută cu 7% față de prima simulare din februarie, dar mai multe note de la 5 în sus, informează Inspectoratul Școlar Județean Suceava.
 

Purtătoarea de cuvânt a IȘJ Suceava, prof. Laura Hacman, a explicat că la limba română, 71,2% din note au fost peste 5, la istorie – 79,06%, la geografie, 90,94%. Ea a precizat că se mențin, în continuare, și la ultima simulare, note scăzute la matematică, fizică și biologie. O altă schimbare, față de prima simulare, este modificarea ponderii elevilor participanți la proba la alegere a disciplinelor, în funcție de specializare. Sunt mai mulți cei care și-au ales biologia, geografia, logica, sociologia. Insp. Hacman a mai informat că la a doua simulare s-au înregistrat 42 de note de 10, față de 39, la prima. Reamintim că la prima simulare a bacalaureatului elevii au obținut peste 11.000 de note sub 5.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: