Înfrățire între Putna și Montmorillon

Primarul comunei Putna, Gheorge Coroamă, și omologul său francez din orașul Montmorillon, Yves Boloux, au semnat, sâmbătă, în Sala Tronului de la Mănăstirea Putna, actul oficial de înfrățire între Putna și Montmorillon.
 

Ceremonia de semnare a documentului a avut loc în prezența președintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, și prefectului de Suceava, Florin Sinescu. Președintele comitetului de înfrățire francez, Bernard Garnier, susținut de încă 12 membri ai delegației localității franceze, printre care un viceprimar și trei consilieri, a prezentat istoricul relațiilor dintre cele două localități care datează de 22 de ani. În această perioadă, cele două localități au avut numeroase contacte, schimburi culturale și au fost alocate ajutoare materiale pentru școlile din localitatea suceveană. Președintele comitetului de înfrățire din Putna, Pascal Garnier, este un francez originar din Montmorillon, chiar fiul lui Bernard, stabilit în Putna din anul 2005. Delegația franceză s-a aflat în Putna în perioada 30 mai – 3 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: