oKilă peste tot

Ițcaniul, între gropi de gunoi și muzică populară

Astăzi revin la o problemă despre care tot am scris, dar pe care nimeni nu se sinchisește să o bage în seamă. Cartierul Ițcani.
 

Lăsat tot timpul de izbeliște, investindu-se din când în când niște bani (să vă spun mai multe despre „Florconstruct” și cum au reparat angajații firmei o zi și o noapte întreagă o porțiune de drum doar ca să nu dea nuntașii și alte oficialități în gropi, la nunta ficiorului lui nenea mahăru’, măritat cu o școală de șoferi…, pardon, cu fiica unui patron de așa ceva ? Cu altă ocazie.) În fine, bătaia de joc față de cartierul cel mai năpăstuit al Sucevei, deși cetățenii acestuia plătesc taxe de parcă ar sta prin moțul târgului, continuă. După ce au adus depozitul de gunoaie de la DIASIL exact la intrarea înspre ce a mai rămas din gara monument istoric, printre casele amărâților, după ce au dus și gunoaiele din tot orașul pe malul râului Suceava nu între, dar pe lângă casele acestora, după ce au angajat niște așa-zise firme care se fac că lucrează la canalizări, asfaltări etc., autoritățile fac acum și un depozit de deșeuri „electronice și electrocasnice” tot pe raza nefericitului cartier. Unde, cică, aparatura nefolositoare de prin casele sucevenilor va fi primită… gratuit. Drept care, terenul va fi atribuit firmei care se va ocupa de chestia asta cică tot… gratuit. Având în vedere că prostimea din Suceava plătește și apa de ploaie, mă întreb câți bani intră în buzunarele unora din toate „gratuitățile” astea? Dar ce mai contează dacă, de zilele Sucevei, edilii organizează la Ițcani un concert de muzică populară? Așa că, fraților, muzică și acordeoane și vedeți să nu dați în gropi și în viitor!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI