LPS Suceava a câștigat disputele cu LPS Vaslui la ambele grupe, A și B

Echipele LPS Suceava au câștigat ambele întâlniri din campionatul național al juniorilor republicani contra echipelor LPS Vaslui din cadrul etapei a XVI-a.
 

În primul meci jucat pe terenul din Ițcani, grupa de juniori A, condusă de Ciprian Anton, și-a trecut în cont a cincea victorie, după ce s-a impus în fata oaspeților, cu scorul de 2-1. În cel de-al doilea joc, grupa de juniori B de la LPS Suceava, pregătită chiar de profesorul Ioan Radu, a câștigat în fața celor de la LPS Vaslui, cu scorul de 2-0. În schimb, grupele de la Rapid Suceava s-au întors fără niciun punct de pe terenul celor de la FC Vaslui. În primul joc, fără profesorul Ovidiu Căldăruș pe banca tehnică, grupa de juniori A a „ceferiștilor” a pierdut cu scorul de 0-2, în timp ce juniorii B, antrenați de Marius Lup, au cedat la limită în fața gazdelor, 0-1. Azi, grupele de la Rapid Suceava vor primi, pe terenul „1 Mai” din Ițcani, replica celor de la ACS Ceahlăul 05 Piatra Neamț, într-o întâlnire restanță din cadrul primei etape a sezonului de primăvară.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI