Vatra Dornei

S-a inaugurat liftul de la Spitalul Municipal

La Vatra Dornei s-a inaugurat joi, 17 ianuarie, liftul exterior construit la Spitalul Municipal, o investiție care vine în sprijinul cetățenilor din Bazinul Dornelor, dar și al personalului medical.
 

Pr. Cristian Agavriloaei a oficiat o slujbă de sfințire a liftului, după care a luat cuvântul managerul spitalului dornean, dr. Aurel Scurtu, mulțumind primarului și viceprimarului pentru sprijinul acordat, dar și deputatului Dumitru Pardău și dr. Cristian Irimie. Dr. Aurel Scurtu a ținut să sublinieze că speră să se bucure de același sprijin din partea autorităților locale și la următoarele lucrări pe care spitalul dorește să le realizeze. Arhitectul acestei lucrări a spus că se va putea bucura de ceea ce a realizat doar după un an de la darea în funcțiune a liftului, atunci când va vedea că acesta s-a folosit în condiții optime și că a ușurat cu mult munca celor de la spital. La eveniment au participat primarul, viceprimarul, consilierul local Roman Boca, reprezentanți ai proiectantului și ai executantului, cadre medicale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: