În 2013, competițiile sportive sunt interzise pe stadionul CFR Ițcani

> „Stadionul nu poate fi omologat și se interzic meciurile oficiale, cât și antrenamentele”, a subliniat Corneliu Vornicu, șeful Comisiei pentru sport din Consiliul Local Suceava
 

Consiliul Local Suceava a aprobat trecerea în proprietatea privată a municipalității a bunurilor aferente stadionului Ițcani. Pe această arenă a evoluat, inițial, actuala echipă de fotbal de ligă secundă CFR Suceava, Primăria având intenția de a face lucrări de reparații și repunere a stadionului în circuitul sportiv. „Stadionul din Ițcani este, deocamdată, singura soluție și cea mai puțin costisitoare de a crea o bază sportivă, un teren de antrenament”, a declarat șeful Comisiei pentru sport a deliberativului local, Corneliu Vornicu. El a reliefat că, la votarea bugetului local pe anul 2013, contează pe sprijinul colegilor săi, astfel încât o sumă de 400.000 lei să fie orientată spre repararea tribunelor, vestiarelor, gardurilor și înlocuirea gazonului aflat, la această dată, „într-o stare deplorabilă”. Federația Română de Fotbal, printr-o adresă, a interzis ținerea, în 2013, a oricărei competiții sportive pe stadionul CFR Ițcani. „Stadionul nu poate fi omologat și se interzic meciurile oficiale, cât și antrenamentele” a subliniat Corneliu Vornicu. Terenul de sub stadion este deja intabulat pe rolul Primăriei Suceava, printre bunurile preluate în domeniul privat numărându-se pista de atletism, tribuna, unele construcții, racordul electric, racorduri de alimentare cu apă și de canalizare, precum și împrejmuirile aferente.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: