Gheorghe Flutur are soluții pentru locuitorii orașului Cajvana

Candidatul ARD pentru funcția de senator pe Colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, în aceasta campanie electorală, de mai multe ori la Cajvana.
 

Pe lângă mitingul electoral organizat la începutul campaniei, Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din Cajvana și pe străzile orașului. El a arătat că problemele lor țin și de faptul că, prin statutul de mic oraș, Cajvana nu a putut beneficia de finanțare prin proiecte europene. Alegătorii din Cajvana îl vor vota pe Gheorghe Flutur, ca fiind singurul candidat pe acest colegiu de Senat, care are soluții și pentru orașul lor. Gheorghe Flutur va iniția modificarea legislației în vigoare astfel încât și micile orașe, cum este și Cajvana, dar cum mai sunt și altele în județul Suceava (Salcea, Liteni, Dolhasca, Milișăuți, Frasin, Broșteni, Vicovu de Sus) să poată accesa fonduri prin proiecte europene. Candidatul ARD constată cu regret că, încă o dată, USL a fost nedrept cu Cajvana, atunci când a blocat finanțarea prin PNDI și investițiile în utilitățile apă-canal. Gheorghe Flutur a declarat ca se va preocupa pentru crearea de locuri de muncă pentru tinerii și pentru femeile din Cajvana și de asigurarea condițiilor pentru realizarea unor investiții în zonă, ținând cont și de faptul că foarte mulți locuitori din Cajvana sunt plecați la muncă în străinătate.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: