Fălticenenii își pun speranțele în USL

Aproape o sută de cadre militare în rezervă, ofițeri, maiștri militari și subofițeri s-au întâlnit la Casa de Cultură din municipiul Fălticeni cu doi dintre candidații USL, pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
 

La întâlnire au participat Ovidiu Donțu – candidatul la Senat pentru Colegiul 3, Suceava și Eugen Uricec – candidatul la Camera Deputaților pentru Colegiul 4, Suceava. Discuțiile dintre militarii rezerviști și cei doi invitați au avut ca temă principală dezvoltarea municipiului Fălticeni și, în primul rând, finalizarea lucrărilor la noul spital, precum și dotarea acestuia la cerințele de diagnoză și tratament ale momentului. S-au mai discutat probleme legate de pensii, asistență socială și corupție. După întâlnirea cu rezerviștii, Donțu și Uricec, însoțiți de primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, s-au întâlnit pe străzile din localitate cu peste șapte sute de cetățeni. Oamenii își doresc mai multe parcări în oraș, precum și realizarea unei șosele de centură, necesară devierii traficului greu din centrul orașului. Candidații USL le-au promis cetățenilor sprijin în contractarea de finanțări necesare acestor proiecte și au menționat că, pentru unele dintre obiective, derularea procedurilor de obținere a fondurilor a fost deja demarată.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: