Gheorghe Flutur:

„Suceava trebuie să se pregătească să fie capitală de regiune”

Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava și actual candidat la un fotoliu de senator în Colegiul 2, Gheorghe Flutur, a ținut pe parcursul zilei de marți să fie prezent, în timpul campaniei electorale, și pe la șantierul unde în scurt timp vor fi finalizate cele două parcări subterane din municipiul reședință de județ.
 

Potrivit afirmațiilor sale, locația nu a fost aleasă întâmplător, deoarece parcajele subterane sunt un alt proiect inițiat și derulat de Primăria Suceava cu ajutorul fostei conduceri administrative a județului. Gheorghe Flutur a ținut să-i asigure pe locuitori că proiectul prevede schimbarea totală a imaginii centrului orașului care „trebuie să se pregătească pentru a deveni capitala viitoarei regiuni”. În același timp, candidatul la Senatul României a mai afirmat că lucrurile nu trebuie să se oprească aici, ci în viitorul apropiat este absolut necesară trecerea Casei de Cultură din municipiu din patrimoniul sindicatelor, proprietarul actual al clădirii, în cel al municipalității, prin alocarea altor spații către sindicate, finalizarea lucrărilor demarate pe amplasamentul fostului cinematograf Modern și realizarea unei săli tip amfiteatru în curtea interioară a Palatului Prefecturii. „Nu trebuie să uităm că această clădire este strategic amplasată aici și e nevoie de această Casă de Cultură pentru a fi reabilitată și modernizată, finalizarea Centrului Cultural Bucovina ale cărui lucrări au intrat în conservare și cer, în acest sens, Guvernului Ponta alocarea de fonduri, așa cum am făcut noi, când am alocat peste 70 de miliarde de lei vechi, și nu în ultimul rând construirea unei săli tip amfiteatru în curtea interioară a Palatului administrativ pentru viitorul Consiliu Regional de la Suceava” a declarat Gheorghe Flutur. El a mai solicitat conducerii administrative județene să finalizeze aceste lucrări și „să se pregătească pentru ca Suceava să devină cu adevărat o capitală de regiune, așa cum a început Gheorghe Flutur, deoarece sunt proiecte politice de care mă voi ține, dacă vor vrea alegătorii, și în calitatea mea de viitor senator”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: