În comuna Ciprian Porumbescu

Gavril Mîrza mizează pe sprijinul primarului PDL

Primarul PDL al comunei Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimițean, a anunțat ieri că susține candidatura lui Gavril Mîrza pentru funcția de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, precum și a echipei de candidați USL.
 

Gavril Mîrza

Peste 200 de locuitori din Ciprian Porumbescu au participat la o întâlnire electorală în comuna suceveană, la ea participând și primarul PDL al comunei, Dumitru Nimițean, și președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor. Dumitru Nimițean și-a declarat susținerea necondiționată pentru candidații USL, în special pentru Gavril Mîrza, subliniind că acesta „a contribuit la dezvoltarea comunei Ciprian Porumbescu”. „Ori de câte ori a fost solicitat, Gavril Mîrza nu ne-a refuzat niciodată și întotdeauna ne-a ajutat în perioada 2004–2012. Gavril Mîrza ne-a sprijinit cu asfaltarea drumului de la «Liră» și până în comună, cu refacerea acoperișului la biserica din Stupca, a contribuit parțial la construirea prăznicarului și la realizarea încălzirii din biserică”, a explicat primarul PDL oamenilor din comună. Dumitru Nimițean a mai spus că susține fără nicio rezervă candidații propuși de USL, deoarece candidații ARD „nu au trecut niciodată prin comună”. La rândul său, Gavril Mîrza a mulțumit celor prezenți că au fost alături de el, spunând oamenilor că localitățile din Colegiul nr. 3 pentru Camera Deputaților sunt mai degrabă ”casa mea” decât o delimitare administrativ-teritorială. „În calitate de deputat în acest colegiu voi fi alături de primarul Dumitru Nimițean în realizarea proiectelor pentru extinderea alimentării cu apă în zonele în care au fost construite case noi, precum și pentru construirea unui nou cămin cultural care să poarte numele Ciprian Porumbescu. De asemenea, voi sprijini realizarea unei grădinițe cu program normal și construcția unui parc eolian, care să asigure și locuri de muncă pentru cetățenii comunei” a conchis Gavril Mîrza. În finalul discuțiilor, președintele Consiliului Județean și al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a arătat că actualul Guvern USL condus de Victor Ponta a îndreptat „o parte din nedreptățile săvârșite de fosta guvernare”. Nechifor a mai spus că actuala guvernare a crescut subvențiile pentru agricultură, iar ca proiect local a subliniat că vor începe lucrările la drumul Ilișești – Ciprian Porumbescu. Cătălin Nechifor a mai declarat că atât Gavril Mârza, cât și Tiberius Brădățan, candidat al USL pentru fotoliul la Senat ce include colegiul de deputați Cajvana, vor deschide un cabinet parlamentar în comuna Ciprian Porumbescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: