USL în arenă, PDL în dormitor

Proaspăt întors de la manifestarea USL organizată la București, pe Național Arena, președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat ieri dimineață în cadrul unei conferințe de presă că Uniunea Social-Liberală și-a arătat adevărata forță, organizând ceva ce nimeni nu credea că ar fi posibil.
 

„Cei de la Partidul Democrat, zis și Liberal, împreună cu susținătorii europeni au fost vreo 700 într-un dormitor, iar noi am fost 70.000, toți veniți de bună voie și nu aduși cu arcanul, reușind să fim părtași la o manifestare politică deosebit de importantă prin care s-a transmis atât poporului român, cât și Uniunii Europene mesajul că noi românii suntem mai importanți decât oricare dintre conducătorii acestei țări” a declarat Alexandru Băișanu. Reuniunea USL de la București a trezit în rândul conducerii liberale sucevene speranța că există șanse tot mai mari că cele 14 colegii parlamentare din județul Suceava vor fi câștigate de candidații propuși de Uniune. „În ceea ce privește ideile năstrușnice ale unora, fie unguri, fie Traian Băsescu, privind federalizarea, le transmitem de aici, de la Suceava, să-și pună pofta în cui. România nu e nici de împărțit, nici de vânzare, și cât vom trăi noi, românii, pe acest pământ, nu se va întâmpla lucrul acesta, indiferent de ceea ce a promis Traian Băsescu ungurilor, fie din România, fie din Ungaria”, a conchis Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: