Ioan Bălan, primul candidat care se lansează oficial în cursa alegerilor

Peste 1.200 de delegați sunt așteptați astăzi, în spațiul în care a funcționat fostul hipermarket Billa din cartierul Burdujeni, acolo unde deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan își lansează în mod oficial candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un nou mandat în Colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaților.
 

Ioan Balan

Potrivit parlamentarului democrat-liberal, la lansarea sa vor fi prezenți liderul organizației județene a PDL, Gheorghe Flutur, care candidează la Senat în Colegiul 2 Suceava, primarii din toate localitățile Colegiului 2 pentru Camera Deputaților, iar din partea conducerii centrale a partidului, primvicepreședintele Cezar Preda. De menționat că Cezar Preda va transmite mesajul liderului național al PDL, Vasile Blaga, care nu poate fi prezent din cauza suprapunerii evenimentului de la Suceava cu Congresul Partidului Popular European de la București. „Sunt mulțumit că am reușit să fac ceea ce am promis în 2008. Totodată, sunt foarte bucuros că reprezint un colegiu în care toți primarii sunt de aceeași culoare politică (PDL – n.n.) și care la alegerile locale din vara acestui an au scos cel mai bun scor politic din județ, peste 50% pentru președinte de Consiliu Județean și peste 52% pentru primari. La lansare, vor participa în jur de 1.200 de delegați de pe fiecare secție de votare, știut fiind faptul că PDL are ca organizație de bază organizația pe secție de votare” a declarat Bălan. Ioan Bălan este primul candidat care se lansează în mod oficial în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaților cuprinde cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Pătrăuți, Mitocu Dragomirnei, Adâncata și Ipotești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: