De ziua ei

Miroslava Antochi a devenit “Seniorul de aur” al BRD Suceava

Miroslava Antochi, doamna din orașul Siret, în vârstă de 103 ani, a fost ieri, de ziua ei, “Seniorul de Aur” al BRD Suceava, fiind identificată recent ca cel mai vârstnic client.
 

Miroslava Antochi

În prezența reprezentanților instituției, a primit cadou din partea băncii un cec de 1.500 de lei, în cadrul unei întâlniri desfășurate la Muzeul de Istorie din Suceava. I s-a mulțumit astfel pentru loialitatea ei față de bancă ce durează de la înființarea agenției din orașul Siret, ea fiind unul dintre primii clienți. Monica Vornicu, directorul BRD Suceava, a prezentat-o pe Miroslava Antochi persoanelor de față, făcând în câteva fraze o prezentare a vieții doamnei de 103 ani, o viață frumoasă și împlinită. Au fost alături de Miroslava Antochi familia, prietenii, soția consulului Ucrainei, Vasyli Boeciko, presa locală, persoane care doar au auzit de ea și au vrut s-o cunoască. Pentru cei care nu o știau pe micuța femeie, ea a părut uimitoare pentru felul cum arată, vorbește și se comportă la 103 ani. Privirea limpede, atentă la persoanele care au felicitat-o, a privit fix pe fiecare. Vizibil emoționată, dar incomodată totodată că auzul nu mai este cel de acum 20 de ani, sărbătorita s-a prezentat demn și elegant în fața celor veniți să o sărbătorească. A mulțumit pentru toate, stând în picioare, în semn de respect pentru cei prezenți, și tot ea a făcut prima tăietură în tortul oferit de banca care a inițiat de fapt toată acțiunea. “Vă mulțumesc foarte mult pentru prezența dumneavoastră aici și nu am cuvinte prin care să exprim mulțumirea pe care o simt în suflet. Încă o dată vă mulțumesc” a spus venerabila doamnă de 103 ani. Aniversarea Miroslavei Antochi a fost un bun motiv pentru reprezentanții băncii pentru a prezenta “Pachetul BRD pentru seniori”, pensionarii fiind un segment de clienți dintre cei mai curtați în ultima vreme.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: