Pentru că nu mai avea femeie, care era plecată la muncă, în Germania, pentru două luni

Tatăl a trăit cu fetița lui în vârstă de 8 ani

Miercuri, ora 10.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Moara au fost sesizați de Maria M., din comuna Ilișești, cu privire la faptul că în perioada 09.07 – 11.09.2012, concubinul ei, Afinel L., de 33 de ani, din aceeași localitate, a întreținut relații sexuale cu fiica sa, L.R., de 8 ani.
 

Din verificările efectuate, informează IPJ Suceava, a rezultat că reclamanta trăiește în concubinaj cu Afinel și au împreună trei copii minori, printre care și L.R. În perioada 9.07 – 11.09.2012, femeia a fost plecată la muncă în Germania, întorcându-se în seara zilei de marți. La întoarcere, fiica ei, L.R., i-a povestit că tatăl său a întreținut, în mod repetat, relații sexuale cu ea. Cauza a fost preluată de către Serviciul Investigații Criminale, ocazie cu care, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că există elementele constitutive ale infracțiunii de viol, fapta fiind confirmată și de suspectul Afinel L., care a recunoscut comiterea ei. Împotriva acestuia s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracțiunilor de viol și incest, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava. Conform unui comunicat al Tribunalului Suceava, cercetările în cauză continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii juridice. A fost informată Protecția Copilului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: