Comuna Pătrăuți îmbracă haine de sărbătoare

> La finele săptămânii are loc sărbătoarea anuală a așezării > Manifestările sunt organizate de administrația locală, cu sprijinul deputatului PDL Ioan Balan
 

„Zilele comunei Pătrăuți” vor debuta astăzi, 14 septembrie, de sărbătoarea „Înălțării Sfintei Cruci”, fiind organizate de Consiliul Local și de Primăria Pătrăuți, cu sprijinul deputatului PDL Ioan Balan. Manifestările dedicate „Zilelor Comunei Pătrăuți” se întind pe durata a 3 zile și cuprind mai multe programe artistice, printre care un concert susținut de cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin, care va avea loc astăzi, începând cu ora 17, dar și momente de suflet, precum „întâlnirea fiilor satului” programată pentru sâmbătă, 15 septembrie. Tot în cadrul „Zilelor comunei Pătrăuți” se va inaugura școala cu clasele I-VIII din localitate, unde participanții la manifestare vor putea viziona o expoziție de fotografie despre comuna Pătrăuți și unde se va conferi titlul de cetățean de onoare fostului director al CCH, Nicolae Turtureanu, preotului Gabriel Herea și lui Ioan Hlatic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: