În urma unui schimb de terenuri

Parcul Șipote ar urma să fie deținut de administrația județeană sau municipală

Parcul dendrologic Șipote, situat în centrul municipiului Suceava, făcând legătura dintre oraș și Cetatea de Scaun, are toate șansele ca, în cel mai scurt timp posibil, să intre în sfârșit, legal, în posesia administrației municipale sau, cel mai probabil, a celei județene.
 

Autoritățile doresc înființarea în acel loc a unui parc de promenadă pentru locuitorii orașului, vizitatorii acestuia și de joacă pentru copii, după modele occidentale. Până acum, acest deziderat nu s-a putut realiza, deoarece parcul aparține de Regia Națională a Pădurilor și orice intervenție din partea administrației era ilegală. Potrivit vicepreședintelui CJ Suceava, Alexandru Băișanu, în scurt timp ar putea avea loc un schimb de terenuri; cel puțin aceasta este concluzia care a reieșit în urma vizitei sale de la Ministerul Mediului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI