Aproape 6000 de spectatori la „Bucovina Rock Castle”

> Potrivit invitaților de la această ediție, festivalul ar avea șanse să devină unul dintre cele mai importante din această parte a Europei
Cea de-a II-a ediție a Festivalului „Bucovina Rock Castle” de la Cetatea de Scaun a Sucevei a reunit, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 5600 de spectatori în cele 3 zile de desfășurare, festivalul fiind considerat de organizatori „o reușită din toate punctele de vedere”.
 

„Bucovina Rock Castle este o manifestare care a fost gândită în spiritul renașterii rockului românesc prin tânăra generație. La final, putem afirma că acest eveniment a fost o reușită din toate punctele de vedere, participanții, publicul și invitații noștri rămânând cu o impresie plăcută după festivalul desfășurat în perioada 23-25 august 2012”, a declarat directorul Muzeului Bucovinei, Emil Constantin Ursu. El a adresat mulțumiri tuturor celor implicați în desfășurarea manifestării. La „Bucovina Rock Castle”, în zona șanțului de apărare, s-au perindat formații de rock din Suceava, Cluj, Timișoara, București, dar și din Bosnia și Republica Moldova, acestea din urmă având cel mai mare succes la public, în majoritate format din tineri. Organizatorii au primit confirmări din partea invitaților că a fost un festival de calitate, având șanse să devină unul din cele mai bune din zona Europei de sud-est.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: