În primul meci de handbal al Memorialului „Mihai Mironiuc”

Spectacol sportiv

Cea de-a VIII-a ediție a Memorialului „Mihai Mironiuc”, care a debutat ieri, în sala LPS, a început cu un meci care poate părea de „casă”, CSU Suceava – CSU II Suceava, însă partida a fost cu adevărat aprig disputată.
 

Formația de eșalon secund, „întărită” cu Amihăiesei și Sandu Mihai, a dat o replică deosebit de consistentă grupării de ligă națională, scorul final al partidei fiind 38-35 (19-15) în favoarea celor „mari”. Am remarcat revenirea la forma de dinainte de accidentări a lui Chiruț și Bursuc, dar și paradele lui Șelaru și Spiridon. Bună și evoluția pivotului Starikov care pune „osul” în apărare. Oricum, pentru cei care nu au fost în sală, jocul a fost deosebit de echilibrat și spectaculos. Pentru CSU Suceava au jucat: Șelaru, Stănescu – Chiruț, Gavriloaia, Țigănașu, Cântec, Bursuc, Mitrea, Starikov, Leodean, Roșu, Petrea, Acatrinei. La CSU II Suceava au evoluat: Spiridon, Ilii – Târzioru, Burlacu, Smeu, Amihăiesei, Sandu Mihai, Roban, Olaru, Botușan, Moțpan. De remarcat faptul că ultimii doi sunt încă juniori. În cel de-al doilea meci al primei zile, Extrem Baia Mare – HC Vaslui 33-24 (14-12).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: