La Prefectura Suceava

Ovidiu Donțu, director de cancelarie

Cancelaria Prefectului județului Suceava are, începând de ieri, un nou director, în persoana președintelui executiv al PSD Suceava Ovidiu Donțu.
 

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Suceava, Ovidiu Donțu va avea funcția de director de cancelarie – coordonator al Corpului de Control al Prefectului, una din principalele sale atribuții fiind participarea la acțiunile de control dispuse de prefect. Directorul cancelariei îl va reprezenta pe prefectul județului Suceava, Florin Sinescu, la manifestările publice cu caracter economic, social și cultural – prin desemnare – și va urmări modul de realizare a programului guvernului în teritoriu. Una din principalele atribuții stabilite de prefect prin fișa postului noului director de cancelarie este aceea de a participa alături de instituțiile publice abilitate la controlul modului de gestionare a banului public. Donțu, care este manager de proiect la Camera de Comerț și Industrie Suceava, a fost până la sfârșitul anului trecut director al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Suceava. El este consilier local, președinte executiv al Organizației Județene PSD Suceava, președinte al Organizației Municipale PSD Suceava și candidat pentru un nou mandat în Consiliul Local Suceava. Ovidiu Donțu a declarat că funcția sa din cadrul cancelariei prefectului este contractuală și nu de funcționar public, pentru a nu fi nevoit să renunțe la calitățile politice. Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat că numirea lui Donțu în această funcție este o surpriză în condițiile în care se discuta că va fi secretar de stat în Ministerul Justiției. „De trei săptămâni aud că va fi secretar de stat și a sfârșit prin a fi secretar-șef la Prefectură”, a spus Balan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI