Prima competiție oficială pentru Clubul „Olympic” Suceava

Unul dintre cluburile sportive sucevene care a încercat să facă ceva pentru copiii din municipiu este „Olympic” Suceava. Înființat în 2010, acest club sportiv dorește să ofere o variantă pentru cei care nu țintesc neapărat marea performanță, dar vor să facă mișcare.
 

Practicând politica pașilor mărunți, Clubul „Olympic” a reușit, la începutul acestui an, să afilieze secțiile de atletism și handbal la federațiile de specialitate din România. După ce a reușit acest lucru, la sfârșitul săptămânii clubul sucevean va participa și la prima competiție oficială. Echipa de handbal feminin va fi prezentă la Roman, la faza zonală a Campionatului național de handbal feminin pentru juniori IV. „Clubul nostru intenționează să le ofere copiilor care doresc să facă sport o alternativă. La început am fost priviți cu o oarecare reticență, dar mai apoi părinții și-au dat seama că suntem serioși și primim toți copiii care doresc să facă mișcare și nu neapărat mare performanță. Treptat, dacă vedem că cei mici au talent, formăm grupe cu care ne înscriem în competiții, concursurile fiind esențiale pentru dezvoltare spiritului de întrecere. După doi ani de la înființare am reușit să ne creăm o grupă de handbal feminin cu care vom participa la faza zonală la juniori IV. Este prima competiție oficială la care ne-am înscris și vrem să vedem de ce suntem capabili. În acest an nu avem mari pretenții de la elevii noștri, dar în 2013 sunt convins că vom avea un cuvânt de spus la această categorie de vârstă. Am găsit înțelegere la conducerea școlilor Nr. 3 și Nr. 9 din Suceava, și în aceste săli de sport ne pregătim cum putem mai bine. Am început cu handbalul, dar sunt convins că în curând și alte secții ale clubului nostru vor intra în competițiile oficiale”, a declarat președintele Clubului „Olympic” Suceava, Radu Mihalescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: