Pentru meritele deosebite în domeniul inventicii

Profesorul Dorel Cernomazu va deveni cetățean de onoare al Sucevei

Autor al peste 300 de invenții, din care jumătate brevetate, prof. univ. dr. Dorel Cernomazu de la Universitatea Suceava va primi titlul de cetățean de onoare al Sucevei, a anunțat recent primarul Ion Lungu.
 

Primarul s-a arătat impresionat de CV-ul profesorului, primit în cursul zilei de luni. „Am început demersurile, iar în luna aprilie dl Dorel Cernomazu va fi făcut cetățean de onoare al Sucevei”, a declarat Ion Lungu. Profesor la Facultatea de Inginerie Electrică, Dorel Cernomazu deține titlul „Inventator de elită”, clasa I, acordat în anul 1992 de Comisia de Inventică a Academiei Române; a obținut 45 de medalii și premii la saloanele internaționale și naționale de invenții.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: