România Adelinei

…România de mâine nu-i, desigur, precum cea de astăzi și nicidecum nu-i ca cea de acum un an. Fie însă ca peste un an să fie mai bună și mai frumoasă, pentru noi toți, fără ca această speranță să pară cuiva o naivitate! În aceste rânduri prefer să cunosc țara de acum și mai ales țara de mâine prin ochii și mintea unei adolescente din Frasin, elevă în clasa a VIII-a știind deja, cu certitudine, că va deveni jurnalistă.
 

L.D. CLEMENT

Probabil că cei mai mulți dintre dvs. ați și citit-o, în ediția de ieri; mi-am dorit mult ca ea să fie cea care semnează primul material din „Crai nou” dedicat zilei de 1 Decembrie. Așadar, spre o mai bună reflecție, iată ce vă scrie Adelina Sahlean: Suntem unul dintre cele mai frumoase popoare din lume…, suntem patrioți și ne iubim țara…, s-a vărsat sânge din iubire pentru țară…, ne-am câștigat dreptul la o patrie a noastră…, am fost învățați să respectăm o patrie creștină cu frică de Dumnezeu… Să vorbim sau să cântăm (în cel mai frumos grai), ținându-ne de mână și, demonstrând că suntem români adevărați, să zicem „La mulți ani, România, la mulți ani, române!”, oriunde ne-am afla, în orice colț de țară și de lume. …Și-adică de ce să nu vedem și noi România prin gândul candid al Adelinei, de ce să stăm în calea visului ei, de ce s-o dezamăgim?!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: